Bank op maat laten maken

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Bank op maat laten maken

Wilt u graag een bank op maat laten maken? Dan bent u bij Plein 5 Wonen aan het juist adres. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw creatieve ideeën. Steeds vaker merken wij dat klanten op zoek zijn naar een bank, maar er vaak niet in slagen om er een te vinden die volledig bij hun wensen en eisen aansluit. Door een bank op maat te laten maken kan dit probleem verholpen worden. Deze kan tenslotte in elke maat, kleur en stijl worden gerealiseerd.

Maak van uw visie tot realiteit door een bank op maat te laten maken

Plein 5 Wonen maakt meubels op maat, maar heeft ook een vast assortiment dat de moeite waard is om te komen bewonderen. Zo hebben wij meubels van merken als BePureHome en WOOOD. Wij geven gebruikte meubels graag een tweede leven en bieden daarom de mooiste tweedehands items aan. Deze geven uw interieur een vintage look. Natuurlijk kan deze vintage look ook worden toegepast bij de bank die u op maat wil laten maken. Deze kan aangepast worden op de stijl die u het mooiste vindt, zodat het een echte eyecatcher voor uw interieur wordt.

Laat uw bestelling thuisbezorgen

Heeft u op de website een item gezien dat perfect past binnen uw interieur? Bestel deze dan via onze website. Wij zorgen dat uw bestelling thuisbezorgd wordt. U bent natuurlijk ook van harte welkom om uw aankoop bij onze winkel in Ingen op te halen. Wilt u liever een bank op maat laten maken? Neem contact met ons op en vertel al uw wensen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0344 604 508. Ook kan u via de website een contactformulier invullen of ons een e-mail sturen op info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid