Met een giraffetafel haal je de sfeer van Afrika in huis

Een giraffetafel is een uniek meubelstuk, dat zeker zal opvallen in je huis. Als je interieur is geïnspireerd op de natuur, dan is dit meubelstuk een echte must-have. De poten van deze tafel worden gevormd door een houten of kunststof giraffe, waardoor de tafel echt een eye-catcher is in jouw interieur. Je haalt hiermee dan ook echt de sfeer van Afrika in huis.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home ┬╗ Giraffetafel

Een giraffetafel past bij diverse interieurstijlen

Als je een giraffetafel wilt aanschaffen, kun je uitstekend terecht in onze winkel in het Gelderse Ingen. De tafel past bij diverse interieurstijlen en is eenvoudig te combineren met je bank of bij je fauteuils. Je maakt je interieur helemaal af met onze mooie decoratie-items, zoals de unieke vlinderlijsten en schitterende vloerkleden van Mart Visser. Bovendien hebben we panterbeelden te koop waarmee je de safarisfeer in je huis helemaal afmaakt.

Bestel een unieke giraffetafel online of kom langs

Wil je jouw interieur verrijken met een unieke giraffetafel? Bestel jouw favoriete tafel dan gewoon online. Wil je ons assortiment eerst rustig kunnen bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel in Ingen, Gelderland. Onze experts adviseren je hier graag. Heb je andere vragen? Bel dan naar 0344 604 508 of neem contact met ons op via info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid