Met een giraffetafel haal je de sfeer van Afrika in huis

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Giraffetafel

Een giraffetafel is een uniek meubelstuk, dat zeker zal opvallen in je huis. Als je interieur is geïnspireerd op de natuur, dan is dit meubelstuk een echte must-have De poten van deze tafel worden gevormd door een houten of kunststof giraffe en de tafel is verkrijgbaar in diverse varianten en maten.

Een giraffetafel past bij diverse interieurs

Als je een giraffetafel wilt aanschaffen, heb je in onze winkel in het Gelderse Ingen de keuze uit diverse varianten. Zo past de tafel altijd bij je andere meubelen, zoals bij je bank of bij je fauteuils. Je maakt je interieur helemaal af met onze mooie decoratie-items, zoals de unieke vlinderlijsten en schitterende vloerkleden. Deze vloerkleden zijn gemaakt van dierenhuiden, of voorzien van dierenprints, wat de safarisfeer in je huis helemaal af maakt. Hou je van dieren en de natuur? Bezoek dan zeker eens onze winkel of webshop!

Bestel deze unieke tafels eenvoudig online of kom langs

Wil je jouw interieur verrijken met een unieke giraffetafel of een andere koffietafel? Je bestelt deze mooie tafels gewoon online. Wil je de verschillende varianten eerst rustig kunnen bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel in Ingen, Gelderland. Onze experts adviseren je hier graag. Heb je andere vragen? Bel dan naar 0344 604508  of neem contact met ons op via info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid