Glazen koffietafel

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Glazen koffietafel

Met een glazen koffietafel zorg je voor een gezellige, maar ook moderne sfeer in huis. Door het gebruik van glas past deze tafel altijd bij de rest van je meubels en accessoires, ongeacht van welke kleuren je houdt of welke woonstijl je hebt. De glazen koffietafel maakt het mogelijk om gezellig met familie en vrienden koffie of een borrel te drinken, zonder dat je per se aan de eettafel moet gaan zitten. Ga gewoon lekker op de bank zitten, terwijl je op de glazen koffietafel genoeg ruimte hebt voor je kopje koffie en een gebakje, of voor een borrel met een borrelhapje.

Een glazen koffietafel in diverse vormen en maten

In de webshop van Plein 5 en in onze winkel in Ingen, Gelderland, heb je een ruime keuze uit diverse glazen koffietafels, in diverse vormen en maten. Heb je wel een moderne woonstijl, maar past een glazen koffietafel niet bij jouw smaak? Ook dan is er genoeg keuze. Kies dan bijvoorbeeld voor een metalen koffietafel. Ook deze zijn er in diverse kleuren en vormen, en ze zijn er van verschillende soorten metaal. Bij Plein 5 in Ingen vind je dus gegarandeerd een koffietafel die bij je past. Het is zelfs mogelijk een koffietafel of andere meubels  op maat te laten maken.

Bekijk alle tafels online of in onze winkel

Ben je op zoek naar een glazen koffietafel of andere meubelen? Bekijk ons aanbod dan in de webshop, of bezoek onze winkel in het Gelderse Ingen, waar onze woonspecialisten graag voor je klaarstaan voor persoonlijk advies. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 0344 604508 of stel je vragen via info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid