Hanglamp John

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Hanglamp John

De hanglamp John is een unieke lamp die je echt in huis moet hebben. Deze lamp is namelijk een unieke combinatie tussen modern en klassiek. De lamp heeft strakke vormen en past dus goed in een strak en modern interieur, maar door het rookglas is de hanglamp John toch klassiek. Het rookglas zorgt er bovendien voor dat er een schitterend lichtschijnsel ontstaat, waardoor het extra gezellig wordt in huis.

De hanglamp John is dé lamp voor boven je eettafel

De hanglamp John kan in je hele huis gehangen worden, maar de lamp is helemaal ideaal voor boven de eettafel. De lamp heeft namelijk drie of zelfs vijf lichtbronnen, die goed verdeeld zijn over de hele breedte van de lamp. Daardoor is deze lamp ook ideaal als je een extra lange eettafel hebt, die je bijvoorbeeld op maat hebt laten maken. Heb je een modern interieur met klassieke invloeden? Dan is de hanglamp John de perfecte lamp voor jou.

Bestel deze unieke lamp online of koop hem in de winkel

Deze unieke hanglamp is eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Wil je hem eerst even bewonderen? Bezoek dan onze winkel in het Gelderse Ingen. Hier vindt je ook andere schitterende lampen en bijvoorbeeld op maat gemaakte tafels met bijpassende stoelen op maat. Heb je algemene vragen? Bel dan naar 0344 604508  of stuur je vragen naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid