Kleurrijke winkel

Loop eens onze kleurrijke winkel in Ingen binnen en doe inspiratie op voor jouw interieur. Onze woonexperts voorzien je hier van gedegen advies.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Kleurrijke winkel

Kom langs in onze kleurrijke winkel om interieurinspiratie op te doen. Wij hebben het mooiste assortiment aan meubels en accessoires. Ontdek designitems die jouw woning een echte oppepper geven door langs te komen in onze winkel in Ingen, in Gelderland, of bekijk ze eenvoudig in de overzichtelijke webshop van Plein 5!

De mooiste interieuritems koop je in onze kleurrijke winkel

Kleurrijke accessoires en meubels, zoals hockers, kaarsen en kandelaars, koop je allemaal in onze winkel. Daarnaast vind je hier ook zijden boeketten en planten waar je langdurig van geniet. Deze zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en geven mooie kleurrijke effecten in je interieur. Dit is bijvoorbeeld heel mooi te combineren met juist donkere kleuren, zodat het er echt uit springt. Denk dan bijvoorbeeld aan een grote vaas die je plaatst op een zwarte stalen zuil. Samen creëren we de mooiste combinaties voor jouw woning!

Breng een bezoek aan onze winkel

Natuurlijk shop je eenvoudig allerlei prachtige items via onze webshop, maar wanneer je langskomt in onze kleurrijke winkel kan je alles in het echt bekijken en eventueel uittesten. Je vindt ons op het Dokter AR Holplein in Ingen. Wil je vooraf aan je bezoek contact met ons opnemen? Bel dan naar 0344 604508 of stuur een e-mail naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid