Meubels op maat

Bij Plein 5 Wonen is alles mogelijk wanneer u meubels op maat wilt laten maken.

Vraag een offerte aan
Home » Meubels op maat

Meubels op maat

Wanneer je meubels op maat wilt laten maken, moet je hiervoor bij Plein 5 in Ingen zijn. Wij kunnen namelijk alles op maat leveren: van stijlvolle hoekbanken en fauteuils tot chaise-longues. Onze meubels worden vervaardigd van zeer hoogwaardige kwaliteit velvet stoffen, om zo een luxe ervaring binnen jouw eigen woning te creëren

Jouw meubels op maat laten maken voor het mooiste resultaat

Plein 5 is een familiebedrijf die kleurrijke, maar ook stijlvolle woonaccessoires verkoopt. Met deze mix kan voor iedereen een passend en persoonlijk interieur worden samengesteld. Heb je een lastige ruimte waar standaard meubels niet goed in passen? Of heb je specifieke wensen die niet leverbaar zijn uit standaard assortimenten en wil je daarom bijvoorbeeld een stoel op maat laten maken? Wij helpen je graag bij het op maat laten maken van meubels. Op deze manier maak je van jouw creatieve ideeën de realiteit. Kom daarom gerust langs in onze winkel in Ingen, Gelderland, en doe een flinke dosis inspiratie op. We hebben hier de mooiste meubelstukken voor jou uitgestald.

Doe inspiratie op aan de hand van eerdere projecten

Heeft jouw interieur een upgrade nodig? Of vind je het lastig om jouw visie terug te laten komen in je inrichting? Wij helpen je graag bij het realiseren van al je ideeën. Ben je benieuwd naar eerdere projecten die wij hebben uitgevoerd? Bekijk dan snel onze foto’s. Op deze manier kun je ook alvast inspiratie opdoen voor jouw eigen nieuwe interieur en de meubels die je hiervoor op maat wilt laten maken. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@plein5ingen.nl. Neem je liever telefonisch contact met ons op? Bel dan naar het nummer 0344 604 508.

Vraag een offerte aan door het contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid