Meubels

Ben je opzoek naar nieuwe meubels? zie hieronder een selectie aan banken die wij verkopen. Wil je meer informatie over de banken? Kom gezellig langs in de winkel of vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
Home » Meubels

Danique bank

De Danique bank is een hele universele bank. Er is mogelijkheid uit 17 elementen en wel 60 kleuren om deze bank helemaal naar wens te maken. kan zowel met ronde afgewerkte hoeken als vierkant. Er is keuze uit twee verschillende poten, een metalen hoekpoot en een houten toelopende poot. Er is zelfs een mogelijkheid om de bank iets te verhogen. Je hebt keuze uit een standaard maat (15 cm hoog) of een verhoogde maat (17 cm hoog). Je kan ervoor kiezen om een hoofdsteun of armlegger bij de bank te bestellen. Deze worden precies het zelfde afgewerkt als de bank. Als laatste optie kan je nog kiezen of je de stiknaad in de zelfde kleur wilt als de bank of met een contrastkleur. Oftewel, deze bank kan je in elk interieur passend maken. De beginprijs voor een element is €671. De bank zoals op de afbeelding kost €2615 (exclusief koofdkussen, armlegger en hocker).

BLOCK bank

De Block bank is een heerlijke lounge bank. De bank is modulair waardoor deze helemaal naar eigen wens is samen te stellen. Doordat je uit zeven elementen kan kiezen kan je een heleboel kanten opgaan met je bank. Combineer verschillende zit-elementen op een traditionele manier of ga voor een speelse opstelling. De bank is verkrijgbaar in twee verschillende stoffen in meerdere kleuren. Hierdoor zit er voor iedereen wel wat bij! De bank in deze opstelling kost €3641.

Quinta bank

De Quinta bank is een luxe lounge bank die in twee kleuren verkrijgbaar is. Een antraciet-grijs en een moss-groen kleur. Deze simpele toch elegante bank is mooi te combineren met allebei de kleuren. Zo geef je de bank een unieke uitstraling. Je kan er dus zowel voor kiezen om alle elementen in de zelfde kleur te houden. Of om er juist mee te spelen. Je kan een hocker toevoegen om de bank een speelse opstelling te geven. Of om als salontafel te gebruiken. Je kan meerdere kanten op met deze bank. De beginprijs voor een element is €495. de prijs voor de bank zoals op de afbeelding is €3091.

Fauteuil Siham

Deze prachtige fauteuil is echt een perfecte stoel om je woonkamer een geheel te maken. De stoel is 120 cm breed. Word geleverd met 5 kussens. Deze zijn in de zelfde kleur als de fauteuil. Je kan de stoel combineren met kussens in een gekke print of felle kleur. Zo kun je gemakkelijk de stoel helemaal passend maken in je interieur. Je koopt deze stoel al vanaf €693. Super leuk geprijsd voor het formaat wat je geleverd krijgt.

Fauteuil luc

De Luc fauteuil is een luxe ronde fauteuil. De afmeting is 90cm dia , de fauteuil is bekleed met een rijke boucle stof . De fauteuil kan helemaal rond draaien en is eventueel in meer dan 60 kleuren te bestellen . Je krijgt 3 kussen er bij geleverd . De levertijd van de fauteuil zit op 5 weken je shopt deze topper al vanaf 950 euro

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid