Schapenleren bank

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home ยป Schapenleren bank

Als je op zoek bent naar een mooie schapenleren bank van goede kwaliteit ben je bij Plein 5 in het Gelderse Ingen aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een vintage schapenleren hocker of gaat jouw voorkeur uit naar een schapenleren bank met ribcord kussens? Wij beschikken over een ruim assortiment dat voortdurend wordt aangevuld om zo goed mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Kom daarom gerust bij ons langs en doe inspiratie op voor jouw eigen interieur!

Geef karakter aan jouw kamer met een schapenleren bank of hocker

Wil je jouw woonkamer net even wat meer karakter geven door een schapenleren bank of hocker aan te schaffen? Ons assortiment bevat zowel moderne als klassieke banken om jouw interieur een boost te geven. Wij zijn constant op zoek naar unieke schapenleren banken van hoogwaardige kwaliteit zodat je jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe aankoop. Bovendien kun je ook bij ons terecht als je schapenleren stoelen of een mooie giraffetafel zoekt die bij je nieuwe aanwinst passen.

Neem een kijkje in onze unieke woonwinkel

Je kunt gemakkelijk online een bank kopen, maar ook nodigen wij je graag uit in onze fysieke woonwinkel in Ingen om de schapenleren bank of hocker van jouw voorkeur zelf uit te testen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om je nieuwe aankoop bij jou thuis te laten bezorgen. Bij Plein 5 stellen we de klant namelijk te allen tijde voorop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0344 604 508 of een e-mail te sturen naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid