Schapenleren bank

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Schapenleren bank

Als u op zoek bent naar een mooie schapenleren bank van goede kwaliteit bent u bij Plein 5 in het Gelderse Ingen aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een vintage schapenleren hocker of gaat uw voorkeur uit naar een schapenleren bank met ribcord kussens? Wij beschikken over een ruim assortiment die voortdurend wordt aangevuld om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Geef karakter aan uw kamer met een schapenleren bank

Wilt u uw woonkamer net even wat meer karakter geven door de aanschaf van een schapenleren bank of hocker? Ons assortiment bevat zowel moderne als klassieke banken om uw interieur een boost te geven. Wij zijn constant op zoek naar unieke schapenleren banken van hoge kwaliteit zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe aankoop. U kunt ook bij ons terecht als u een mooie tafel zoekt passend bij uw schapenleren bank of hocker.

Kom een kijkje nemen in onze unieke woonwinkel

U kunt makkelijk online ons assortiment bekijken maar ook nodigen wij u graag uit in onze fysieke woonwinkel om de schapenleren banken met eigen ogen te bewonderen. Heeft u geen vervoersmiddel om uw schapenleren bank of hocker in de woonkamer te krijgen? Geen probleem! Wij stellen onze klanten graag voorop en daarom bieden wij de mogelijkheid om uw nieuwe aankoop bij u thuis te laten bezorgen. Mocht u onze collectie graag willen bekijken in onze woonwinkel, dan bent u van harte welkom. Onze locatie in Ingen is goed bereikbaar en wij zien u graag verschijnen!

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid