Schapenleren meubelen

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Schapenleren meubelen

Bent u toe aan vernieuwing in uw interieur en op zoek naar schapenleren meubelen? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor u. Met de diversiteit aan meubelen van Plein 5 bieden wij zowel schapenleren stoelen als hockers en banken van schaapleer. Als u op zoek bent naar een exclusieve uitstraling van uw interieur hoeft u niet langer verder te zoeken.

De toegevoegde waarde van schapenleren meubelen in uw huis

Wanneer u meer sfeer en karakter aan uw woning wilt toevoegen, zijn schapenleren meubelen de perfecte oplossing. De klassieke uitstraling van deze meubelen kunnen net even dat beetje extra geven om uw huis ook als thuis te laten voelen. De schapenleren meubelen in de collectie van Plein 5 worden verkocht in een zeer nette staat met hoge kwaliteit waardoor onze producten een lange levensduur hebben. Om de hoge kwaliteit van uw pas gekochte schapenleren banken of stoelen te behouden geven wij u ook graag advies op het gebied van onderhoud.

Breng een bezoekje aan onze woonwinkel in Ingen

Om een goed beeld te krijgen van het ruime assortiment kunt u deze natuurlijk gemakkelijk online bekijken. Maar als u graag de schapenleren stoelen of banken van dichtbij wilt bekijken, nodigen wij u met plezier uit voor een kopje koffie in onze woonwinkel. Als u overgaat tot aankoop bezorgen wij graag uw schapenleren stoelen, hockers of banken bij u thuis. Wij zien u graag terug in onze woonwinkel in Ingen. Als u nog vragen heeft, kunt u ons ook altijd bereiken op 0344 604 508.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid