Stalen vakkenkast

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Stalen vakkenkast

Een stalen vakkenkast is dé toevoeging aan ieder modern interieur. Deze metalen kast heeft verschillende vakken, die doordat ze verspringen een speels karakter hebben. Door de hoekige vormen heeft de stalen vakkenkast toch een moderne, strakke uitstraling. De vakken zijn open, waardoor je er allerlei zaken in kunt opbergen. Dit kunnen bijvoorbeeld tijdschriften of andere losse objecten zijn, die je kunt opbergen in opbergmanden, die je in de stalen vakkenkast plaatst. Deze kast is overigens ook een mooie plek om de mooiste woonaccessoires en decoratieve items neer te zetten. Ook deze accessoires vind je in de winkel van Plein 5 in Ingen, Gelderland, of in onze webshop.

De stalen vakkenkast is er in diverse varianten

Een stalen vakkenkast is er in diverse varianten. Kies bijvoorbeeld voor een kast met of zonder deuren, of met stalen spijlen. Ook is er de optie voor een vakkenkast met een open karakter. De kast is verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. Wilt je slechts enkele decoratiestukken neerzetten, kies dan voor stalen zuilen in verschillende maten, zodat je decoratiestukken extra mooi uitkomen. Zoals je leest is een stalen vakkenkast een echte eyecatcher in huis, die niet alleen mooi staat in een modern interieur, maar ook nog eens ontzettend handig is.

Kom langs in onze winkel of bestel in onze webshop

Net zoals al onze andere kasten, is de stalen vakkenkast verkrijgbaar in zowel onze webshop, als in onze winkel in Ingen, Gelderland. Kom alle producten eens bekijken in onze winkel. Hier vind je nog vele andere leuke woonaccessoires en mooie meubelen. Dus kom langs of bezoek onze webshop. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0344 604508 of door een e-mail te sturen naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid