Stoel op maat laten maken

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Stoel op maat laten maken

Wilt u een stoel op maat laten maken? Heeft u een creatief idee voor meubels, maar kunt u dit item nergens in een standaard collectie vinden? Plein 5 Wonen maakt meubels op maat en helpt u graag. Wij kunnen stoelen, tafels en banken in alle soorten en maten leveren. Wilt u een stoel met stoffen zitting en leuning? Wij gebruiken enkel stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Kies voor een bijzondere stof als velvet in een unieke kleur als groen, paars of okergeel. Wilt u een stijlvol interieur? Schakel dan Plein 5 Wonen in.

De mooiste stoel op maat laten maken door een expert

Unieke items zijn soms lastig om te vinden. U wilt natuurlijk dat het item volledig aansluit bij uw wensen en interieur. U wilt natuurlijk ook geen item dat in ieder interieur terug te vinden is. Door een stoel op maat te laten maken, wordt een echte eyecatcher gecreëerd die perfect in uw inrichting past. Plein 5 Wonen maakt meubels op maat, maar biedt ook verschillende nieuwe en gebruikte meubels aan. Deze zijn van merken als BePureHome, WOOOD en Eric Kuster. Zoekt u leuke woonaccessoires? Bekijk het assortiment met originele accessoires en bestel uw favoriet. Het plaatsen van een bestelling kan eenvoudig via de webshop. Wij zorgen dat u item vervolgens zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd.

Schakel onze hulp in voor een stoel op maat

Heeft u vragen over het laten maken van een stoel op maat? Neem gerust contact met ons op zodat wij met u mee kunnen kijken naar de verschillende mogelijkheden. Neem telefonisch contact op en bel naar 0344 604 508, of stuur een e-mail naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid