Tijgervaas

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Tijgervaas

Binnen ons assortiment vind je een mooie tijgervaas waar je elke kamer in je huis geweldig mee aankleedt. Met onze vazen creëer je een gezellige sfeer binnen zowel je klassieke- als moderne woning. Bekijk snel het aanbod aan unieke vazen in verschillende kleuren, vormen en afmetingen.

Creëer een sfeervol interieur met onze unieke tijgervaas

Bij Plein5 uit Ingen, in Gelderland, kun je terecht wanneer je zoekt naar een unieke tijgervaas voor in je woning. Een vaas geeft je woning een warmer gevoel en het is overal neer te zetten. In de vaas kun je bijvoorbeeld mooie bloemen zetten voor een nog sfeervollere ruimte. Binnen ons assortiment vind je onder ook een mooie vaas met vlinders om neer te zetten in je huis. Tover je woning om tot een unieke plek met een van onze mooie vazen en potten. Wij bieden verschillende leuke vazen, zo ook een leuke vaas met een schildpad.

Koop unieke en leuke vazen

Bij ons koop je een unieke leuke tijgervaas om je huis mee aan te kleden. Kies uit ons assortiment de leukste potten en vazen voor in je woning. Wij helpen je graag bij de decoratie van je huis. Je bereikt ons door te bellen naar 0344 604 508. Ook is het mogelijk om ons een e-mail te sturen naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid