Vlinderlijst

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Vlinderlijst

Een vlinderlijst is een uniek kunstobject, die bij Plein 5 in Ingen verkrijgbaar is in twee verschillende maten. De lijst en de passe-partout zijn allebei donker gekleurd, waarop een helblauwe vlinder van papier is bevestigd. De achtergrond heeft verder nog goudkleurige details, zodat de vlinder extra mooi uitkomt. Op deze manier hang je een echte eyecatcher in jouw woonkamer, keuken of andere ruimte in jouw huis.

Een vlinderlijst kan in ieder interieur

Door het smaakvolle kleurgebruik en het gebruik van papier met een mooi kreukeleffect, is de vlinderlijst een uniek kunststuk. We bieden bij Plein 5 de mogelijkheid om deze kunst in huis te halen. Er is altijd ruimte in jouw huis voor dit unieke kunststuk. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om deze boven je bank te hangen? De vlinderlijst is er in een normale variant, die 23 x 23 centimeter meet. Heb je meer ruimte voor een mooie woonaccessoire uit onze meubelzaak? Kies dan voor de XL-variant van 25 x 25 centimeter.

Bestel deze lijst online of kom hem eerst bekijken in onze winkel

Net zoals bij onze andere woonaccessoires, geldt voor de vlinderlijst dat ze verkrijgbaar zijn in onze webshop. Wil je al onze accessoires rustig eens ‘in het echt’ bekijken? Bezoek dan onze winkel in Ingen, in Gelderland. Heb je voordat je onze winkel bezoekt nog vragen? Bel dan naar 0344 604508 of neem contact met ons op via info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid