FAUTEUIL ROND

720.00

Een ronde fauteuil is dé ideale plek om neer te ploffen na een lange werkdag. Een bank met ronde vormen verzacht je interieur en creëert een chique uitstraling binnen je huis. Je gebruikt de luxueuze fauteuil als een extra zit plek in je woonkamer, om heerlijk tot rust te komen voor je televisie of als extra relax plek in je slaapkamer. Bekijk ons assortiment en bestel de fauteuil in diverse kleuren.

Een ronde fauteuil om heerlijk tot rust te komen

Met een trendy ronde fauteuil van onze winkel uit Ingen, in Gelderland, creëer je een luxe interieur en gevoel. Binnen ons assortiment vind je de bank met ronde vormen in de kleuren kakigroen en beigebruin. Deze kleuren passen binnen klassieke- en moderne woonstijlen en zijn leuk aan te kleden met bijvoorbeeld gouden accessoires. De ronde fauteuil is perfect wanneer je heerlijk alleen wilt bijkomen, of juist lekker tegen elkaar wilt aankruipen. De bank met ronde vormen zorgt voor een warme touch binnen je interieur en is gemakkelijk te combineren met een unieke tijgervaas. Creëer een luxueus interieur met unieke accessoires.

Bestel online een heerlijke fauteuil of kom naar de winkel

Bij Plein 5 uit Ingen, in Gelderland, koop je een mooie en luxe ronde fauteuil. Naast dat je je woning mooi inricht met onze bank met ronde vormen, laat je je huis ook lekker ruiken met heerlijke geurlijn kaarsen. Wil je meer informatie of heb je vragen over een van onze producten? Neem telefonisch contact op via 0344 604 508 of stuur een e-mail naar info@plein5ingen.nl.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Extra informatie

Kleuren

Kaki groen, beige bruin