WOOOD fauteuil

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » WOOOD fauteuil

Voor een mooie WOOOD stoel of fauteuil kun je bij Plein 5 terecht. Met een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte meubels van verschillende merken vind je altijd het item dat je zoekt. Zoek je leuke woonaccessoires die je kunt combineren met jouw nieuwe stoel of fauteuil van WOOOD? Wij bieden de meest originele woonaccessoires, brocante- en industriële meubelen zodat jij jouw interieur een prachtige upgrade kunt geven.

Een WOOOD stoel of fauteuil is een echte eyecatcher voor jouw interieur

Ben je op zoek naar de mooiste stoel of fauteuil van het merk WOOOD voor in jouw nieuwe huis? Of wil je jouw huidige interieur een make-over geven? Je bent ervan verzekerd dat je een echte eyecatcher in huis haalt wanneer je kiest voor de meubels van WOOOD. Dit merk produceert namelijk stoere, eigentijdse en aantrekkelijke woonproducten. Met WOOOD meubels zijn de mogelijkheden oneindig. Door verschillende materialen, structuren en kleuren te combineren, kom je tot het mooiste resultaat.

Ontdek ons uitgebreide assortiment online

Ben je benieuwd naar de meubels die wij verkopen? Bekijk ons assortiment dan online. De keuze is grandioos. Ben je op zoek naar een zwarte stalen zuil of een metalen koffietafel voor bij je nieuwe fauteuil? In beide gevallen kun je bij ons terecht. Wil je voor aanschaf eerst voelen hoe jouw nieuwe WOOOD stoel of fauteuil zit? Kom dan langs in onze winkel in Ingen en ervaar het zitcomfort zelf. Het is ook mogelijk om een bestelling via de webshop te plaatsen. Wij zorgen dan dat jouw aanwinst wordt thuisbezorgd. Bij eventuele vragen neem je contact met ons op door te bellen naar 0344 604 508 of een e-mail te sturen naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid