WOOOD fauteuil

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » WOOOD fauteuil

Voor een mooie WOOOD stoel of fauteuil kunt u bij Plein 5 Wonen terecht. Met een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte meubels van verschillende merken vindt u altijd het item dat u zoekt. Zoekt u leuke woonaccessoires om te combineren met uw nieuwe stoel of fauteuil van WOOOD? Wij bieden de origineelste woonaccessoires, brocante- en industriële meubelen zodat u uw interieur een upgrade kunt geven.

Voeg een mooie WOOOD stoel of fauteuil aan uw interieur toe als eyecatcher

Bent u op zoek naar de mooiste stoel of fauteuil van het merk WOOOD voor in uw nieuwe huis? Of wilt u uw huidige interieur een make-over geven? U bent ervan verzekerd dat u een echte eyecatcher in huis heeft wanneer u kiest voor de meubels van WOOOD. Combineer uw aanwinst met de industriële look of creëer een Scandinavische stijl in huis. De mogelijkheden zijn oneindig. Door verschillende materialen, structuren en kleuren te combineren, komt u tot het mooiste resultaat. Heeft u een bepaalde visie voor ogen, maar kunt u de juiste meubels niet vinden? Heeft u al wel eens overwogen om een meubel op maat te laten maken? Plein 5 Wonen helpt u graag bij het verwezenlijken van al uw creatieve ideeën.

Bekijk de eerder uitgevoerde projecten voor inspiratie

Bent u benieuwd naar eerdere projecten die Plein 5 Wonen heeft uitgevoerd? Bekijk dan snel de foto’s op de website en doe een flinke dosis inspiratie op. Wil u graag voor aanschaf eerst voelen hoe uw nieuwe WOOOD stoel of fauteuil zit? Komt dan langs in onze winkel in Ingen en ervaar het zitcomfort. Het is ook mogelijk om een bestelling via de website te plaatsen. Wij zorgen dat uw aanwinst wordt thuisbezorgd. Neem met vragen contact met ons op door te bellen naar 0344 604 508 of stuur een e-mail naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid