WOOOD meubels

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » WOOOD meubels

Voor de mooiste WOOOD meubels kunt u bij Plein 5 Wonen terecht. Wij bieden meubels aan van dit prachtige merk maar ook van andere merken als BePureHome en Eric Kuster. Met een mix van nieuwe en gebruikte meubels en de mooiste woonaccessoires en brocante items vindt u bij ons gegarandeerd het item waar u naar op zoek bent. Breng een bezoek aan onze gezellige winkel en doe de nodige inspiratie op.

Geef uw interieur een upgrade met de mooiste WOOOD meubels

Bent u op zoek naar de mooiste meubels van het merk WOOOD voor in uw nieuwe huis? Of heeft uw huidige interieur een upgrade nodig. Kies uit verschillende stijlen als de Scandinavische, vintage of industriële look. Combineer verschillende kleuren en materialen om tot het mooiste resultaat te komen. Heeft u een bepaalde look voor ogen maar kunt u de meubels die u hiervoor nodig heeft niet in de webwinkel vinden? Schakel onze hulp in en laat uw meubels op maat maken. Zo worden uw creatieve ideeën werkelijkheid.

Bewonder uw favoriete producten

Wilt u voor u overgaat op aanschaf graag eerst uw favoriete WOOOD meubels bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze gezellig winkel in Ingen. Zo kunt u de materialen van de meubels voelen en het zitcomfort testen. Ook voor de leukste woonaccessoires kunt u in onze winkel terecht. Weet u precies welk item u wilt? Bestel deze dan simpel via de website en wij zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het nummer 0344 604 508 of stuur een e-mail naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid