Zwarte stalen zuil

Wij verkopen verschillende nieuwe en tweedehands meubels. Ook voor woondecoratie kunt u terecht op onze webshop of in onze gezellige winkel.

Bekijk onze webshop

Service

Kwaliteit

Klantvriendelijk

Home » Zwarte stalen zuil

Een zwarte stalen zuil is prachtig als je je mooiste woonaccessoires extra goed wilt uitlichten. Zeker ook omdat deze zuilen verkrijgbaar zijn in verschillende maten en hoogtes bij Plein 5 in Ingen, Gelderland. Wil je een hoge vaas op de zwarte stalen zuil zetten? Dan kun je het best kiezen voor de lagere variant van één meter hoog. Wil je een kleinere woonaccessoire op de zwarte stalen zuil plaatsen? Dan is het beter om te kiezen voor de zuil van 1.20 meter hoog, zodat je je huis stijlvol aankleedt.

De zwarte stalen zuil is een must-have in ieder modern interieur

Woonaccessoires van zwart geschilderd staal zijn tegenwoordig vaak terug te vinden in een moderne inrichting. Ook kiest men vaak voor strakke vormen. Wanneer je kiest voor een zwarte stalen zuil uit de winkel van Plein 5 in Ingen, Gelderland, of uit onze webshop heb je zo’n trendy woonaccessoire in huis. Hier kunt je prachtige vazen of mooie beelden op plaatsen, zodat ze extra goed opvallen. Op deze manier is jouw moderne interieur helemaal af.

Bekijk alle opties in onze winkel of webshop

Wil je een zwarte stalen zuil aanschaffen, of een mooi decoratiestuk om erop te zetten? Kom dan snel bij ons langs in het Gelderse Ingen om al onze woonaccessoires te bekijken. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Bekijk al onze artikelen dan in onze webshop. Bij eventuele vragen neem je contact met ons op via 0344 604508 of stuur je een e-mail naar info@plein5ingen.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze webshop of kom eens naar onze gezellige winkel.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid